Van Wageningenstraat 51

6813 DN ARNHEM

€ 224.500,-

kosten koper

tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp
Ruime jaren dertig woning gelegen in de wijk Heijenoord nabij centrum Arnhem met gratis parkeren voor de deur. Deze ruime voormalige huurwoning biedt ruimte aan jonge gezinnen, maar is ook interessant als beleggingsobject. In het souterrain bevindt zich thans een garage van ca. 40m2, maar deze ruimte kan eenvoudig bij de woning worden betrokken. De tuin is gelegen op het zuid/westen, de perfect zon ligging!

De woning ligt ideaal ten opzichte van uitvalswegen, stadscentrum en bossen. Het betreft een wijk in Arnhem Noord welke erg populair is bij woningkopers. Met name het rustige en gezellige woonklimaat draagt hieraan bij.


Indeling:

Begane grond: Entree / hal, met toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, het toilet en de voormalig en suite woonkamer met twee originele schouwen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de dichte keuken en het balkon. Via het balkon heeft u middels een vaste trap toegang tot de achtertuin. Tevens is er een berging aanwezig in de achtertuin, ideaal voor het stallen van de fietsen.

Souterrain: Ca. 40 m2 thans in gebruik als garage, maar eenvoudig bij de woning te betrekken voor het realiseren van extra woonruimte.

De vereniging van eigenaren wordt momenteel opgericht en geactiveerd.
 
Bouwjaar 1933
Woonoppervlakte 123 m²
Inhoud 365 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Soort object benedenwoning
Tuin achtertuin
Garage inpandig
Verwarming c.v.-ketel

 

Huurwoningen.nl Funda Breedband Arnhem twodare