Orchislaan 16 1

6833 AD ARNHEM

€ 105.000,-

kosten koper

tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp
VOOR MEER FOTO'S EN INFORMATIE GA NAAR: WWW.HAAXMAN.NL

Aan het begin van Arnhem-zuid, net over de oude brug gelegen, 3 kamer appartement (begane grond) met zowel aan de voor als aan de achterzijde een balkon. Het geheel is in lichte tinten geschilderd en voorzien van een nette laminaatvloer, hierdoor is het appartement erg eenvoudig te betrekken.

Het complex, gebouwd omstreeks 1955, beschikt over een beveiligde entree met intercominstallatie alsmede over een actieve V.v.E. De buitenzijde is recentelijk geheel gerenoveerd. Mooi complex.

Het geheel is in Arnhem Zuid gelegen, niet ver van het bruisende centrum van Arnhem. In de nabijheid bevinden zich ook de uiterwaarden met diverse wandelroutes en ontspanningsvoorzieningen. Op korte afstand zijn winkels, openbare vervoer en diverse uitvalswegen bereikbaar.


Indeling:

Complex: Af te sluiten entree voorzien van intercominstallatie, centrale postbussen en bergingen.

Appartement: Hal, meterkast, toilet, sfeervolle en lichte woonkamer welke is voorzien van een balkon. Dichte keuken met toegang tot het achtergelegen balkon. Op dit balkon bevindt zich een deur naar de cv-, was- en bergruimte.
Verder beschikt dit appartement over twee slaapkamers (waarvan één grenzend aan woonkamer) en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een vaste wastafel. Dit appartement is grotendeels voorzien van een laminaatvloer, dubbele beglazing en is rondom beveiligd met inbraakwerende rolluiken.Omgeving:

Malburgen is de eerste wijk in Arnhem die ten zuiden van de Rijn is gebouwd. Volkshuisvesting en de Gemeente Arnhem maken zich de komende jaren sterk voor een ambitieuze vernieuwing van Malburgen. Karakteristieke woonbuurten met veel groen en water en gevarieerde woningen in diverse prijsklassen gaan het toekomstig beeld van Malburgen bepalen. Ook de renovatie en verbetering van veel woningen zal een bijdrage leveren aan het nieuwe gezicht van Malburgen. Malburgen vernieuwt en wordt een woonwijk met toekomst.
 
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 57 m²
Inhoud 190 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Soort object portiekflat
Tuin geen tuin
Garage geen garage
Verwarming c.v.-ketel

 

Huurwoningen.nl Funda Breedband Arnhem twodare