Mallemoolen 2325

6901 GS ZEVENAAR

€ 65,-

per vierkante meter per jaar

tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp tmp
  • haaxman
  • haaxman
  • haaxman
  • haaxman
  • haaxman
  • haaxman
  • haaxman
  • haaxman
€ 65,- per m2 VVO (VerhuurbaarVloerOppervlak), zeer scherp geprijsd!

Beschikbaar:
1ste verdieping: 104 m2 netto vloeroppervlak € 560,- per maand;
2de verdieping: 104 m2 netto vloeroppervlak € 560,- per maand;
2de verdieping: 176 m2 netto vloeroppervlak € 950 per maand;

of een combinaties mogelijk.


Het betreft een multifunctioneel kantoorgebouw "Het Hoekhuis", met karaktervolle uitstraling en allure. Het gebouw is eigentijds en representatief en zeer geschikt voor de kleinschalige kantoorgebruiker.

Het markante gebouw staat in hartje centrum, naast het gemeentehuis, met entree tegenover het Freulebos. De bereikbaarheid is goed. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig.

Het object is voorzien van een moderne kantoorinrichting met verschillende kantoorkamers (systeemplafond + verlichting, scheidingswanden, stoffering, bekabeling, pantry en toilet). In overleg met partijen kan verhuurder een aanvullend turn key opleveringsniveau verzorgen.


Ligging:
In het centrum, tussen het Raadhuisplein, waar ook de weekmarkt plaatsvindt, en het parkeerterrein Schievestraat (bij Aldi). Het object ligt naast het huidige Gemeentehuis, waarvoor in 2014 plannen zijn om dit tot winkelgebied te transformeren.

Parkeren:
Op korte afstand (ca. 150 meter) is een ruim parkeerterrein gelegen. Voor ondernemers en werknemers is een parkeervergunning verkrijgbaar, kosten € 120,– per jaar, dus ca. € 0,33 per dag!

Opleveringsniveau:
Casco in huidige staat, doch voorzien van liftinstallatie, verwarming, klimaatbeheersing enz. en er zijn in de kantoren diverse scheidingswanden, systeemplafonds, toiletgroepen en pantry's aanwezig.

Servicekosten:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen:
• glasbewassing en periodiek liftonderhoud;
• stookkosten c.q. levering gas, water, elektra (inclusief vastrecht);
• administratiekosten.

Voor bovengenoemde leveringen en diensten berekent verhuurder aan huurder een verrekenbaar voorschot van € 25,– per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar.

BTW belaste huurprijs:
Een met BTW belaste huurprijs is het uitgangspunt. Voldoet een huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om hier een compensatie voor te berekenen.

Huurovereenkomst:
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), zoals gehanteerd door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met bijbehorende algemene bepalingen.


Voor meer info of een kijkje binnen:

Haaxman bedrijfsmakelaardij
026 4428100
info@haaxman.nl
 
Oppervlakte 383 m²
Kantoorruimte 383 m²
Units 104
Soort object Kantoorruimte
Locatie Array

 

Huurwoningen.nl Funda Breedband Arnhem twodare